Benvinguda al Consell d’infants 21-22

El Consell d’Infants de l’Ajuntament d’Igualada es va crear l’any 2017 com un mecanisme de participació que permet als infants fer sentir la seva veu al consistori de la seva ciutat. Els Consells d’Infants són instruments a l’abast dels infants, que els permet exercir el dret de ciutadania amb la participació infantil com a dret fonamental,  implicar-se i actuar amb l’objectiu de transformar la seva pròpia ciutat o poble. 

El Consell d’Infants d’Igualada està format per 30 petits i petites Consellers/es representants de tots els Centres Educatius d’Igualada de Cicle Superior d’Educació Primària. 

Aquest nou Curs 2021-2022, tot i la situació de la Pandèmia Covid-19, els nois i noies del Consell d’Infants inicien la seva tasca organitzant la primera reunió per a famílies i escoles. Han donat la benvinguda als seus nous companys i companyes, han explicat que és el Consell d’Infants a les noves famílies i tot el treball i experiències que van viure el curs passat. Així doncs, donem la benvinguda als nous infants del 1r any que s’incorporen a la família del Consell : a la Laila, la Vinyet, al Pep, a l’Óscar, a l’Hugo, a l’Anna, al Nil, a la Gisela, al Pol, a l’Alexandra, al Guim, a la Clàudia,  al Quim, al Martí,  i a la Dikra. 

 

 

 

 

EDICIONS ANTERIORS

 

BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA NOVA AVENTURA!!

COMENÇA EL NOU CONSELL 2020-2021 

 

CONSELL D’INFANTS 2019-2020

 
 
 

 

 

 

 

CONSELL D’INFANTS 2018-2019

 

ACTE DE CONSTITUCIÓ DEL PRIMER CONSELL D’INFANTS 31 DE MAIG DEL 2017